Tweede levering Playstation 4 volgende week

Sony heeft laten weten dat ze volgende week zullen beginnen met het uitleveren van de tweede levering Playstation 4 consoles. Via Twitter liet Playstation Nederland weten dat de datum dat de tweede vracht Playstation 4 spelcomputers geleverd zal worden het midden van komende week zal zijn.

Tijdens de introductie werden de Playstation 4 spelcomputers die beschikbaar waren afgeleverd volgens het principe dat degenen die als eersten een pre-order geplaatst hadden als eesten hun Playstation 4 ontvingen. Veel mensen die een Playstation 4 gereserveerd hadden vielen hiermee buiten de boot. Het wachten is nu op de volgende lading PS4 consoles die in Nederland geleverd zullen worden.

Welke Playstation 4 bundel is nog niet bekend

Playstation Nederland heeft nu via Twitter laten weten midden volgende week de tweede lading te verwachten. Welke bundel dan geleverd zal worden is niet bekend. Tijdens de introductie kon gekozen worden uit drie bundels: een standaard bundel met alleen de spelcomputer en controller, een Killzone-bundel met de game Killzone: Shadow Fall en een Player Edition die naast de inhoud van de Killzone-bundel als extra een extra controller en de PlayStation Camera bevat. Welke van deze drie Playstation 4 bundels volgende week in de tweede levering zal zitten is nog niet bekend. Hierover verwachten we snel meer duidelijkheid.

PS4 al sinds de release uitverkocht

Sinds de release van de Playstation 4 in Nederland is de spelcomputer in heel Nederland al uitverkocht. De eerste Playstation 4 levering was niet voldoende om alle bestellingen te kunnen leveren. De verwachting is dat de tweede levering ook nog niet voldoende zal zijn om alle pre-orders te kunnen uitleveren. Voordat de Playstation 4 op voorraad zal zijn bij de webwinkels en fysieke winkels zal naar verwachting dus nog wel even duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *