De playstation 4 is binnenkort te koop bij vele aanbieders die ieder hun eigen aanbiedingen en prijzen samenstellen. Om zeker de voordeligste deal te vinden en niet te veel te betalen voor je Playstation 4, staan op deze pagina alle Playstation 4 prijzen vermeld. Op deze manier weet je zeker dat je de voordeligste Playstation 4 aanbieding kiest!

Playstation 4 release date

Hoewel over de exacte release date van de Playstation 4 nog niets officieel kenbaar gemaakt is, is de verwachting dat de Playstation 4 voor de feestdagen eind 2013 in de winkels moet liggen. Sony heeft de release datum echter nog niet vrijgegeven. Bol.com biedt haar klanten op het moment al de mogelijkheid de Playstation 4 te pre-orderen voor een bedrag van 599 399 euro. De klant is er op deze manier zeker van op de release datum een Playstation 4 in zijn bezit te krijgen.

Sony heeft de Playtation 4 prijs vrijgegeven. De Playstation 4 zal voor de prijs van 399 euro verkocht gaan worden. Dit is aanzienlijk lager dan de verwachte introductieprijs die op 600 euro lag. In het verleden was dat het bedrag waarvoor Sony de eerdere spelcomputers in de verkoop deed. De Playstation 3 bijvoorbeeld kostte bij introductie dus aanzienlijk meer dan de Playstation 4 zal kosten.
Voor deze prijs van 399 euro krijgt men de console en een DualShock 4 controller. Uiteraard zal de Playstation 4 ook verkocht gaan worden in combinatie met games, accessoires en meer controllers. Deze playstation 4 bundels zullen uiteraard meer gaan kosten.

Playstation 4 aanbiedingen

Op zoek naar alle Playstation 4 aanbiedingen? Hieronder staan de huidige aanbiedingen voor de Playstation 4. Op het moment is de Platystion 4 nog niet leverbaar. Bij onderstaande winkels is de console wel al te pre-orderen.

Hoewel de Playstation 4 releasedatum nog onbekend, biedt bol.com je alvast de mogelijkheid de Playstation 4 te reserveren. Op deze manier ben je zeker van dat je als één van de eersten in het bezit zult zijn van een Playstation 4. De Playstation 4 is bij bol.com te pre-orderen voor 399 euro. De verwachte leverdatum is november 2013. Bekijk de pre-order via bovenstaande link.