Playstation 4 releasedatum bekend

Sony heeft de releasedatum van de Playstation 4 bekend gemaakt. Tijdens de onthulling van Sony’s nieuwste generatie gameconsole, de Playstation 4, werd nog geen woord gerept over een eventuele introductiedatum. Pre-orders zijn al enige tijd te plaatsen, maar wanneer de levering van de Playstation 4 plaats zou gaan vinden was nog niet bekend. De verwachting was echter wel dat de Playstation 4 nog voor de jaarwisseling in de winkels zou moeten liggen.

Sony heeft nu officieel de releasedatum voor de Playstation 4 bekend gemaakt. Helaas moeten we er nog even op wachten, maar de releasedatum van de Playstation komt snel dichterbij. Sony heeft de Playstation 4 releasedatum vastgesteld op 29 november 2013. Op deze datum zullen de eerste pre-orders in Nederland uitgeleverd worden. De eersten die online hun Playstation 4 pre-orderden zullen deze dat hun console ontvangen. Vanwege de populariteit en de snel uitverkochte pre-orders is de verwachting dat nog niet iedereen die datum zijn Playstation 4 in ontvangst kan nemen.

Pre-order snel uitverkocht

De Pre-order voor de Playstation 4 is inmiddels bij vrijwel alle aanbieders uitverkocht. De verwachting zal dan ook zijn dat de meeste winkels op 29 november geen voorraad Playstation 4 consoles zullen hebben. Pre-orders krijgen voorrang en zullen als eerst uitgeleverd worden. Daarna worden eventuele restanten van de eerste voorraden verkocht. De verwachting is dan ook dat deze snel op zullen zijn en dat de levertijden langer zullen zijn.

Playstation 4 prijs

De prijs van de Playstation 4 is lager dan velen verwacht hadden. Begin dit jaar, toen Sony nog niets bekend gemaakt had over de Playstation 4, was de meest genoemde prijs rond de 600 euro. Uiteindelijk blijkt de Playstation 4 pre-order prijs te liggen op 399 euro, een stuk schappelijker. De winkelprijs zal ook deze prijs bedragen, al zullen er snel verschillende bundels beschikbaar komen die voor een klein extra bedrag een game en bijvoorbeeld extra controller in de verpakking hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *