Playstation 4 populairder dan xBox One bij reserveringen Ubisoft

De Playstation 4 komt eraan. Nog maar eventjes en de nieuwste gameconsole van Sony zal in de winkels liggen. Gamefabrikant Ubisoft heeft dan ook al verschillende games in de pre-order zodat de fanatieke gamers er zeker van zullen zijn de nieuwste games als eerste in hun bezit te hebben. Voor Ubisoft is het nu de tijd om een voorlopige balans op te maken.

Ubisoft is ontwikkelaar van populaire spellen voor console en computer. Assassin┬┤s Creed, Just Dance, Far Cry, Watch Dogs en Rayman zijn enkele van de bekendste en meest succesvolle games die de ontwikkelaar heeft. Met de lancering van de Playstation 4 zullen vele nieuwe titels verschijnen. Fanatieke gamers en fans hebben de mogelijkheid deze nieuwe titels alvast te pre-orderen bij Ubisoft zodat ze direct kunnen beginnen met de game wanneer deze beschikbaar zal komen.

Playstation 4 ligt voor op xBox One

Ubisoft topman Yves Guillemot heeft bekend gemaakt dat de Playstation 4 voor ligt op de xBox One qua bestelde spellen. Bij Ubisoft zijn meer bestellingen geplaatst voor spellen voor de Playstation 4 dan voor de xBox One. Dat de xBox One geen succes zal worden is echter niet de verwachting. De xBox zal later uitkomen dan de Playstation 4 waardoor het aantal reserveringen nog op zal lopen.

Meer pre-orders dan ooit

Het aantal pre-orders voor Playstation 4 en xBox One games is hoger dan ooit geplaatst is voor de release van een spelcomputer. Bij de lancering van de Playstation 3 en de xBox 360 was het aantal game-preorders al hoog; het aantal gereserveerde Playstation 4 en xBox One spellen is al het dubbele van het aantal reserveringen voor de vorige generatie spelcomputers. Volgens Ubisoft zullen beide spelcomputers dan ook zeker een succes worden.

Playstation 4 leverbaar

Nog een aantal weken en de eerste Playstation 4 consoles zullen geleverd worden in Nederland. Het aantal reserveringen voor consoles is hoger dan het aantal consoles dat in eerste instantie verkrijgbaar zal zijn. Dit betekend dat de Playstation 4 op de eerste dag dat hij verkrijgbaar zal zijn ook vrij zeker direct uitverkocht zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *