Playstation 4 al tot februari uitverkocht

De Playstation 4 is nog altijd slecht leverbaar. In Nederland en België zitten vele mensen nog te wachten tot hun pre-order geleverd wordt. Het zal dus nog wel even duren voordat de Playstation 4 uit voorraad leverbaar zal zijn.

Toch kan het nog altijd erger. In Australië ziet het ernaar uit dat de Playstation 4 pas weer in februari leverbaar zal zijn. Tot die tijd worden geen nieuwe leveringen in het land verwacht. En of de levering van februari voldoende zal zijn om alle nog openstaande pre-orders uit te leveren is onduidelijk, al is de verwachting dat de levering niet voldoende zal zijn.

Nieuwe levering PS4 in Nederland

In Nederland ziet het ernaar uit dat er niet zo lang meer gewacht hoeft te worden. Zo zou Mycom op zaterdag 4 januari een nieuwe levering hebben, aldus klanten van deze winkel. Anderen melden dat tussen 27 en 29 december opnieuw een opnieuw een beperkte levering beschikbaar zal zijn voor de Nederlandse markt. Bij veel winkels is de verwachte levertijd echter ook pas in februari en in sommige gevallen wordt gesproken van maart of zelfs april. Heb je een Playstation 4 gereserveerd? Dan is het dus nog even afwachten wanneer je spelcomputer uitgeleverd zal worden.

Playstation 4 groot succes

Nu al is de Playstation 4 een groot succes. In de eerste dag werden in de VS al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Ook in Europa is de PS4 erg gewild. Pre-orders werden razendsnel uitverkocht en de vraag naar de next-gen spelcomputer oversteeg ieders verwachting. Helaas kan Sony nog niet voldoen aan de grote vraag en zijn inmiddels lange wachtlijsten het gevolg. Het zal ook nog wel even duren voordat iedere reservering geleverd is, laat staan voordat de Playstation 4 uit voorraad leverbaar zal zijn in winkels en webwinkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *