GTA 5 komt naar Playstation 4

Goed nieuws voor fans van Grand Theft Auto: GTA 5 komt naar de Playstation 4! Dat is goed nieuws voor gelukkigen die op dit moment al een Playstation 4 hebben weten te bemachtigen. Het gebrek aan GTA 5 voor de Playstation 4 is voor velen een groot gemis op het moment.

Dat GTA 5 op dit moment nog niet beschikbaar is voor de Playstation 4 heeft een simpele reden: Uitgever Rockstar Games heeft ervoor gekozen GTA 5 eerst uit te brengen op de meest verkochte consoles. Hierbij is gekozen voor de Playstation 3 en de Xbox 360. Op dit moment zijn er in verhouding nog altijd meer Playstation 3 consoles in omloop dan Playstation 4 spelcomputers.

In een radio-interview met ontwikkelaar ‘Lazlow’ van Rockstar Games heeft deze ontwikkelaar min of meer laten doorschemeren dat GTA 5 inderdaad beschikbaar gaat komen voor de Playstation 4 en de Xbox One. Op de vraag of de game ook voor de Playstation 4 beschikbaar geeft hij aan dat het bedrijf nog niets heeft aangekondigd, maar dat hij er wel op hoopt. Hierna volgt een knipoog naar de radiopresentator. Als de radiopresentator dit opmerkt ontkent hij vervolgens.

Onderstaande tekstfragment is een opname van de radio-uitzending. Helaas is er geen videobeeld beschikbaar van de uitzending. Maar uit de manier van praten valt toch wel op te maken dat het zeer waarschijnlijk is dat GTA 5 voor de Playstation 4 en de Xbox One beschikbaar gaat komen. Wanneer dit het geval zal zijn is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *