Er zijn duizenden games beschikbaar voor de Playstation 4. De kans is groot dat je ze niet allemaal kent. Wil je zeker weten dat je in ieder geval de leukste games van dit moment niet mist? Met dit top-10 overzicht speel je altijd de leukste games van dit moment!

 • No. 1 – FIFA 19 (VERWACHT)

  FIFA 19 Neymar cover
  De nieuwste game in de immens populaire voetbalgamereeks! Dit jaar is het de beurt aan FIFA 19, met wederom de nodige vernieuwingen ten opzichte van de vorige jaargangen. Lees alles over FIFA 19

 • No. 2 – GTA 5


  Optimaal vermaak met de veelgeprezen en records brekende wereld van Grand Theft Auto V. De game maakt volledig gebruik van de kracht van next gen-spelcomputers met als resultaat een verhoogde resolutie en betere grafische details, hogere verkeersdichtheid, weidsere uitzichten en verbeterde AI. Ontdek het zelf!

 • No. 3 – Far Cry 5


  Sinds de eerste editie van Far Cry uit 2004 heeft de game enorme ontwikkelingen doorgemaakt. De graphics zijn in de loop van de jaren enorm vooruitgegaan en het open-world-principe heeft met de introductie van nieuwe voertuigen en zelfs vliegtuigen ook een behoorlijke boost gekregen. In Far Cry 5 kun je je in elk gebied en tijdens alle missies laten vergezellen door een tweede speler om je vijanden te lijf te gaan.

 • No. 4 – FIFA 18


  Scoor spectaculaire doelpunten in FIFA 18, want de nieuwe animaties van bewegingen en afrondingen maken vloeiende schoten en kopballen mogelijk. De gloednieuwe voorzetbesturing biedt meer mogelijkheden om de bal in het zestienmetergebied te plaatsen. Effectballen, boogballen of voorzetten naar de tweede paal maken je aanvallen bij het zestienmetergebied gevarieerder. De populairste voetbalgame aller tijden!