FIFA 19 Neymar coverNet als ieder jaar komt er ook dit jaar weer een nieuwe FIFA aan. De enorm populaire sportreeks is nog lang niet aan een einde toe. Ook dit najaar zal er weer een nieuwe FIFA game aangekondigd worden en ditmaal zal dat FIFA 19 zijn. Er zal zeer spoedig meer informatie verschijnen over de nieuwste EA voetbalgame, maar tot die tijd zijn er zeker al een aantal nieuwtjes:

FIFA 19 Release Date

Elk jaar komt de FIFA game wel weer met een aantal vernieuwingen, zoals iedere fan wel weet. Voor FIFA 19 is nog niet duidelijk wanneer de exacte release date zal zijn, maar er is wel een duidelijk patroon te zien waar we aan zouden kunnen afleiden dat dit ofwel donderdag 27 september of vrijdag 28 september zal zijn. Dit kunnen we herleiden uit de afgelopen jaren waarop de game altijd rond deze dag uitkwam. Eerder was dit altijd op een donderdag. Het laatste jaar bij FIFA 18 zagen we dat dit op een vrijdag was.

Er is nog geen datum door EA Sports bevestigd, maar dit kan snel gaan gebeuren. Nu het WK eraan komt, wordt het alleen maar verleidelijker om FIFA te spelen. Er is ook nog niet bekend wie er dit jaar op de cover van FIFA 19 komt, maar de geruchten gaan uit naar Neymar, al worden Kane, Ronaldo en Salah ook genoemd.

Champions League / Jupiler League

Commentator van FIFA Evert Ten Apel vertelde per ongeluk in een interview dat er twee nieuwe toernooien in FIFA aanwezig zullen zijn en aangezien PES de licentie voor de Champions League en Europa League net heeft verloren, is het enorm aannemelijk dat deze toernooien in de nieuwste FIFA aanwezig zullen zijn.

Wat betreft de Jupiler League is de kans vrij groot dat deze er niet in zal zitten, omdat er niet veel nieuwe competities toegevoegd zullen worden in de nieuwe FIFA en er al geruchten zijn over andere competities, zoals de Chinese. Dit lijkt vooralsnog veel aannemelijker.

Lees meer over FIFA 19 voor Playstation 4