Eerste beelden van Playstation 4

Sony heeft de eerste beelden vrijgegeven van de Playstation 4. De opvolger van de Playstation 3 werd tijdens een persevenement een aantal maanden geleden officieel aangekondigd door Sony. Helaas moesten we het toen stellen zonder beelden van de Playstation 4. Nu heeft Sony de eerste beelden vrijgegeven van de PS4.

“Dubbel” design

De beelden tonen de Playstation 4 console zoals deze eruit zal zien ten tijden van introductie. Opvallend is het “dubbele” design: de Playstation 4 lijkt uit twee delen te bestaan. Hiermee wil Sony benadrukken dat de Playstation 4 meer is dan alleen een gameconsole. De Playstation 4 moet een meer centrale rol gaan spelen in de huiskamer en meer gezien gaan worden als compleet multimediasysteem.

Playstation 4: strak en modern

De vormgeving van de Playstation 4 is strak en ziet er gelikt uit. Verschillende roostertjes en chroom elementen maken deel uit van het design. Sony heeft altijd veel waarde gehecht aan de vormgeving van hun producten, ook bij de Playstation 4 zijn ze erin geslaagd een mooie console te maken. Bekijk de beelden hieronder en beoordeel voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *