Je kunt je Playstation 4 Console natuurlijk los kopen, maar vaak ik het voordeliger een bundel te kiezen. Bundels zijn verkrijgbaar met specifieke accessoires (bijvoorbeeld extra controllers, headsets etc.) of met specifieke games. Daarnaast zijn er  “special editions” die vaak gelimiteerd zijn in aantal.

Waarom kiezen voor een bundel?

Bundels hebben een aantal voordelen. Ten eerste zijn bundels vaak goedkoper dan het los kopen van een Playstation console. Bij een bundel ontvang je voor een gereduceerd tarief extra’s erbij. Wanneer je alle onderdelen van het pakket los zou kopen ben je vrijwel altijd duurder uit.

Tweede reden is dat bundels vaak gelimiteerd zijn en speciale uitvoeringen van de Playstation console bevatten. Er worden maar een X-aantal bundels gemaakt en beschikbaar gesteld. Hierdoor worden deze bundels ware verzamelobjecten!

Verkrijgbare bundels

De volgende bundels zijn momenteel verkrijgbaar:

Playstation 4 + FIFA 19 bundel

Bij de release van FIFA 19 eind september kunnen we natuurlijk ook verwachten dat deze samen met een nieuwe Playstation te verkrijgen is. Nu nog niet verkrijgbaar, maar september / oktober dit jaar ligt deze game in de winkels!

Lees meer